• Референции

   Milena Bakish    Варна     18.06.2018г.  

 Насочих се към тази агенция  по препоръки от брат ми. Искам да изкажа благодарности на брокера  Младен.  Внимателно изслуша нашите желания и изисквания , подбра най-подходящите жилища, бързо и организирано посетихме голям брой апартаменти. След като направихме своя избор , цялата процедура по оформяне на покупката беше направена от него отговорно и стриктно.  Сега, една година по-късно, пак търся услугите на агенция " Имоти Варна".


         Христина Йорданова      Варна      20.06.2018г.

  Попаднахме на фирмата "Имоти Варна" съвсем случайно. Благодарение на управителя Младен, се сдобихме с апартамента който желаехме, и то на много добра цена.Отношението към нас беше изключително коректно и лично ангажирано. И въпреки, че сделката отдавна приключи, ние все още се възползваме от съветите на Младен относно мечтаното жилище. За в бъдеше отново бихме се възползвали от услугите на  тази фирма.

            

         Евгения Борисова      Варна       22.06.2018г. 20:29 ч.

 Попаднахме на тази агенция на случаен принцип.Допадна ни личното отношение към нас не само като клиенти,но и в чисто човешки план,с което Младен Владимиров спечели доверието ни.Получихме компетентни съвети,направихме достатъчно огледи,без да ни загуби напразно времето, прояви търпение и отзивчивост към нашите специални изисквания.Беше с нас,защитавайки интереса ни до края на една успешна сделка,за което сме му благодарни.Предвид впечатленията ни от други агенции за недвижими имоти,с които сме имали контакт,бих препоръчала ИМОТИ ВАРНА като изключително коректен посредник в тази не лесна и отговорна дейност.


    Марияна Панайотова   Варна    30.06.2018г.

  Ние също попаднахме на фирма "Имоти Варна" случайно. В интерес на истината, не знаехме точно какво търсим за покупка,но благодарение на компетентните съвети на г-н Владимиров много бързо се ориентирахме и закупихме желаният от нас имот.Младен беше много любезен,компетентен и много добре организира и завърши сделката.Останахме добри познати и сега ползваме услугите му.


         Илиана Стойчева    Варна     03.07.2018г. 14:39 ч.

   Изразявам лична благодарност към брокера Младен Владимиров, за професионализма с който изпълнява служебните си задължения. С много внимание, изключителна компетентност и коректност г-н Владимиров ми помогна да направя най - правилния избор за покупка на апартамент. Винаги любезен, отзивчив, организиран и много важно - с лично приятелско отношение към мен, Младен Владимиров е пример за всички брокери от бранша.

 

     Яна Георгиева Гатева   Варна                25.10.2018г.

      Срещата с г-н Владимиров показа много добра експедитивност, пространна информация за пазара, с индивидуален метод, точност в подбора на обектите и акуратност в реализацията на конкретната програма.   Благодаря за прецизността!

   

      Д-р Янакиев        Варна                              03.12.2018г.
     
      Изборът на жилище е много важен момент. 
Точно тогава попаднах на изключителен професионалист в лицето на Младен от ''Имоти Варна''. 
Благодарен съм за компетентните съвети, точните оценки и добри насоки. 
При необходимост отново бих потърсил неговите услуги.    Благодаря!