Двуетажна къща близо до Варна

Реф. № 7187
 
Тип на офертата: Продажба на имоти
Вид на имота: КЪЩА
Населено място: с.Приселци
Площ: 313.00 кв.м.
Дворно място: 290 кв.м.
Тип на строителството: Тухла
Година на построяване: 2021
стаи: 6
спални: 4
тераса: 1
Асансьор: не
Етажи общо: 2
завършен: в строеж
Обзавеждане: Без мебели
чжп: 313
Паркинг: да
Водопровод: да
Ток: да
Регулация: да
Достъп: Асфалтов път
Денивелация: Равен
В зоната: море
В зоната: гора
Местоположение:: Близо до град
Разстояние до море:: 5км
Разстояние до град:: 15км
Разстояние до летище:: 18км
Ограда:: масивна
Особености: Басейн
Особености: Самостоятелна
Цена: 180 000 €
Описание
Оферта 7187 Представяме Ви НОВ луксозен комплекс от  редови къщи с изключително местоположение сред зеленина и обширни пространства, близо до морето. 
Имота е със следното разпределение:
Първи етаж: Обособени дневна, столова и кухня. На етажа е разположен също и спалня баня с тоалет, перално помещение и сауна.
Втори етаж: Състои се от две бани, три спални и дневна, като спалните и дневната излизат на обща тераса ориентиранa на югоизток.
Етажите са разделени от стоманобетонна плоча. Покривите са четири скатни , дървена обшивка на стрехите , с керемиди на покрива. На терасата е предвиден дървен парапет. Външна мазилка и вида на PVC дограмата са по преценка на възложителя.
Основните помещения на къщата са ориентирани в посока северозапад-югоизток. Към къщата е предвидена площадка от югоизточната страна на сградата и алея за паркиране на открито в близост до входа, както и самостоятелен басейн.
Предвидените сгради в имота са четири. Представляват две по две еднакво, застроени свързано, свободно разположени в имота- къщи А и къща Б.
Селото е разположено на 15 км. южно от град Варна, на 5 км. от морския бряг, 12 км. от устието на река Камчия, на 100 м надморска височина.
Инфраструктура: Селото има централно водоснабдяване.Със здравна служба, която работи денонощно. Има основно училище, детска градина, читалище, бензиностанции, ресторанти, супермаркет и бакалии. Районът на селото е екологично чист, поради наличието на голям горски фонд и липсата на промишлени предприятия. Близостта му до гр. Варна както и магистралния път, по който се достига до самото село, го прави благоприятно за целогодишно живеене и подходящо място за хора желаещи тишина и природа, не далеч от чертите на големия град.
Оказваме пълно съдействие за банково кредитиране от всички водещи банки.За контакт: тел.0898644783 imotivarna.info
Информация за този имот на посочения телефон .
Не отговаряме на съобщения.
Карта
Изпратете запитване за този имот
  • Още оферти от този тип

Продажба Вила - с. Приселци 780m ...
КЪЩА, с.Приселци, Площ: 246.00 кв.м.
Оферта 7195 Ако мечтаете да избягате от шумния и забързан градски живот, но без да се отказвате от условия, с които сте свикнали, този красив имот е точно за Вас! Имота се намира в китното селце Приселци, общи ...
Продажба Къща - с. Приселци 500m ...
КЪЩА, с.Приселци, Площ: 185.00 кв.м.
Оферта 7170 предлагаме Ви да закупите къща в комплекс състоящ се от 6 еднофамилни двуетажни къщи разположени на 3200 кв.м, всяка с обща квадратура от 185 кв.м и парцел от 500 кв.м. Къщите са разпределени както ...
Къща до Варна на 10 минути от центъра за 1650 ...
КЪЩА, с.Приселци, Площ: 282.00 кв.м.
Оферта 7164 Предлагаме Ви СУПЕР ЛУКСОЗНА, САМОСТОЯТЕЛНА, ЕДНОФАМИЛНА къща в тихата и спокойна част на с. Приселци. Имота който предлагаме да закупите представлява НОВОПОСТРОЕНА КЪЩА С 4 СПАЛНИ И ...