• За нас

Агенцията за недвижими имоти "ИМОТИ ВАРНА" ЕООД е основана на 19.11.1999 г. С над двадесет години опит в сферата на недвижимите имоти, ние сме утвърдени професионалисти, които се стремят да предоставят висококачествени услуги на нашите клиенти.

ИМОТИ ВАРНА  е агенция за недвижими имоти, която работи в град Варна и има за цел да предложи идеално, пълно и индивидуализирано решение. Адаптира се към времевия хоризонт и се съчетава с отличен професионализъм.

Тя предлага високо ниво на поддръжка на клиенти, съчетано със задълбочените си познания за пазара, като по този начин представлява добавена стойност за тези, които искат да наемат, продадат или купят продукт за недвижими имоти.

Специалисти в пазара на недвижими имоти, нашето мото е винаги да ви предлагаме най-доброто, защото сме наясно, че при вземането на големи решения всеки детайл има значение.

Отдадеността, производителността, опитът и персонализираното обслужване означават, че тези фактори допринасят за това успехът да бъде постоянна променлива – резултат от работата, която ИМОТИ ВАРНА извършва.

Открийте нашите отлични услуги за недвижими имоти днес!