• За нас

Добре дошли в сайта на агенция за недвижими имоти "ИМОТИ ВАРНА" ЕООД

Основана през 1999г. ИМОТИ ВАРНА  е фирма с основен предмет на дейност - посредничество при търговия с недвижими имоти и строителство.

Стабилните позиции на фирмата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Ръководството на ИМОТИ ВАРНА    поставя акцент в повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията с недвижими имоти.

Агенция ИМОТИ ВАРНА  извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането на недвижими имоти: покупки, продажби, наеми, оценки. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки.

Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижим имот.

Сайтът на агенция ИМОТИ ВАРНА  позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.